ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

 • Σας ενημερώνουμε ότι αποστολές παραγγελιών πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο, σε όλες τις χώρες της Ε.Ε. και σε όλους τους προορισμούς εκτός Ευρωπαϊκής ζώνης.
 • Οι παραγγελίες παραδίδονται σε κιβώτια ή δέματα σύμφωνα με τη συσκευασία του κάθε είδους.
 • Σε περίπτωση που επιθυμείτε να λάβετε την παραγγελία σας σε παλέτα/ες, η χρέωση ανά παλέτα ανέρχεται στα 6€ + ΦΠΑ.

Χρόνος παράδοσης παραγγελίας

Οι παραδόσεις σε κάθε περίπτωση γίνονται εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημέρα εξόφλησης της παραγγελίας, στη διεύθυνση παράδοσης ή στη διεύθυνση της μεταφορικής εταιρείας που θα μας υποδείξει ο πελάτης.

Τρόπος παράδοσης παραγγελίας

Περιοχές εντός Αττικής:

 • Η παράδοση γίνεται μόνο τις εργάσιμες ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή μεταξύ 10:00 έως 17:00.
 • Η παράδοση γίνεται επί πεζοδρομίου ή στην είσοδο του καταστήματος (όχι σε ορόφους και υπόγειους χώρους) και η ώρα παράδοσης εξαρτάται από το δρομολόγιο του φορτηγού
 • Για παραγγελίες έως 60€ + ΦΠΑ υπάρχει χρέωση 5€ + ΦΠΑ.

Περιοχές εκτός Αττικής:

 • Δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας με πρακτορείο μεταφορών της επιλογής σας.
 • Για παραγγελίες έως 60 ευρώ + ΦΠΑ, η παράδοση μέχρι το πρακτορείο μεταφορών σας (στην Αθήνα) χρεώνεται 5€ + ΦΠΑ.
 • Για παραγγελίες άνω των 60 ευρώ + ΦΠΑ, η παράδοση μέχρι το πρακτορείο μεταφορών σας γίνεται δωρεάν και τα έξοδα αποστολής μέσω του πρακτορείου στη διεύθυνση που θα του υποδείξει ο πελάτης επιβαρύνεται εξ’ ολοκλήρου ο πελάτης.
 • Σε περίπτωση που η παράδοση των προϊόντων πραγματοποιηθεί με τη μεταφορική εταιρεία επιλογής του πελάτη και το προϊόν θα έχει «παραληφθεί καλώς» από την εταιρεία μας, η εταιρεία μας δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απώλεια ή καταστροφή του προϊόντος.
 • Για οποιαδήποτε απώλεια δεμάτων ή καταστροφή προϊόντων κατά τη μεταφορά από τη μεταφορική εταιρεία του πελάτη, η εταιρεία μας δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση και την ευθύνη για αποζημίωση φέρει η μεταφορική εταιρεία του πελάτη η οποία ανέλαβε τη μεταφορά.
 • Επίσης η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση μιας παραγγελίας που οφείλονται σε ανωτέρα βία. Στις περιπτώσεις αυτές η εταιρεία μας δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση και την αποστολή των παραγγελιών.

*Τα έξοδα αποστολής αναγράφονται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

**Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους τρόπους, τους όρους και τις τιμές αποστολής κατά βούληση και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Ο πελάτης οφείλει κατά την παραλαβή των προϊόντων να ελέγξει τα προϊόντα που παραλαμβάνει σύμφωνα με την παραγγελία του. Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες απεστάλησαν στον πελάτη προϊόντα που φέρουν εμφανείς φθορές, με κακή συσκευασία, ελαττωματικά κ. λ. π., ο χρήστης οφείλει να αρνηθεί την παραλαβή του προϊόντος εξ αρχής και να επικοινωνήσει άμεσα με την καλώντας στο 210 692 5933 καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00-17:00, είτε στέλνοντας e-mail στο sales.tigerpack@gmail.com.

Επιστροφές Προϊόντων

 • Στην περίπτωση όπου είναι αποδεδειγμένα σφάλμα της εταιρίας μας, δηλαδή έχει σταλθεί λανθασμένο προϊόν ή το προϊόν είναι ελαττωματικό, τότε το προϊόν επιστρέφεται με δικά μας έξοδα και μπορεί να αντικατασταθεί με άλλο είδος ή να επιστραφεί στον πελάτη το αντίστοιχο ποσό χρημάτων, κατόπιν ειδοποίησης του εντός 5 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή.
 • Στην περίπτωση που δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, και απλά το προϊόν δεν είναι της αρέσκειας του πελάτη, τότε ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει το προϊόν εντός των επόμενων 5 εργάσιμων ημερών με έξοδα αποστολής τα οποία επιβαρύνουν τον ίδιο.
 • Οι επιστροφές γίνονται δεκτές κατόπιν συνεννοήσεως και εφόσον τα προϊόντα δεν έχουν χρησιμοποιηθεί και βρίσκονται αναλλοίωτα στην αρχική τους συσκευασία. Στην περίπτωση ανοιχτής ή χρησιμοποιημένης συσκευασίας και γενικότερα σε οποιαδήποτε περίπτωση αλλοίωσης της αρχικής τους κατάστασης, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
 • Οι επιστροφές των χρημάτων γίνονται εντός 15 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από εμάς. Για την επιστροφή των χρημάτων σας πρέπει να μας δηλώσετε τον λογαριασμό στον οποίον θέλετε να πραγματοποιηθεί η κατάθεση. Απαραίτητα αποδεικτικά για την επιστροφή είναι το τιμολόγιο αγοράς ή η απόδειξη λιανικής. Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου η επιστροφή πρέπει να συνοδεύεται με δελτίο αποστολής.


Διεύθυνση επιστροφής προϊόντων είναι: Ταύρου 41, Αγ. Ιωάννης Ρέντης 182 33

Ακύρωση Παραγγελιών

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, εφόσον επιθυμείτε, χωρίς επιβάρυνση, με την προϋπόθεση ότι δεν έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή των προϊόντων από την εταιρεία μας , και με χρονικό περιθώριο 5 εργάσιμων ωρών (εργάσιμες ώρες θεωρούνται οι ώρες λειτουργίας της εταιρείας μας, δηλαδή 9:00-17:00, Δευτέρα- Παρασκευή).